Wednesday, January 27, 2010

Budi baik....

 Hari ini genap sebulan perkahwinan kami dan entry istmewa  ini dedicated khas bagi memberi penghargaan kepada insan2 yang telah banyak memberi sokongan dalam menjayakan Wedding Hisham & Fieha ini.Sokongan bukan sahaja dalam bentuk kewangan,pemberian barangan malah dari sudut sumbangan kepakaran,tenaga dan idea sepanjang Misi..'Kasih Tersurat,Cinta Tersirat' ini di mulakan 2 tahun lalu.Tiada kata mampu mengambarkan ucapan terima kasih kami di atas sokongan anda...
 

TUKANG SPONSOR

Zainal Rashid Ahmad-Creative Director!!!
Azhana Abu Bakar & Fidaus Mohd Zainal-Chief Finance Officer(Bigg Boss).
Akmal Radzlan Rashid-Tukang kira and bagi budget..
Syafinah Othman-Senior ProducerTerhangat!
Syirfan Mitra Indra Surya-Editorial Manager
Syahril A.Kadir-Orang Politik,X-Boss pun yea jugak!
Saifura Kamaruddin-Head HR-Tukang pikir Cuti aku hehe..
Mohamad Yaakob Yusof-Bakal CEO and 'adik iparr' ..wakaka
Jocelyn Hoon-Producer & Member Kamceng..hehe
Pakcik Saari-Komando Veteran kelas 1.
Apet IT-Syarikat Kerepek Meru
.RESEARCHER & PENASIHAT KEWANGAN.
Nora Zainal-Terima Kasih kerana banyak memberi nasihat dari segi perbelajaan sepanjang mengejar misi perkahwinanan ini...walaupun Pengantin agak degil utuk membeli itu dan ini!Paling tidak di lupakan...kerana ke hulu-hilir menemani Pengantin mencari barang2kawen tanpa jemu.....hehe.Terima Kasih  Banyak Cik Nora!!! Cepat-cepatlah kawen..leh aku buat buat menyibuk! haha
 DIRECTOR/CAMERAMAN
Abg Man Kolam-  untuk Video kawen kami,walaupun keletihan shooting malam tu,pg esoknya dah bergegas cover Nikah aku...terima kasih daun keladi..anak Abg kawen,sayalah orang yang paling sibuk nanti..hehe(kalo Abg yg nak nikah sekali lg pun apa salahnya..hehe)PHOTOGRAPHER


Abg Razlin-Walaupun aku dah hired profesional Photographer ...Abg Razlin tetap semangat datang seawal mungkin untuk merakamkan detik2 indah Hari Bahagia aku...dia shot...dia edit...and give me the album as my wedding gift! Baik betul hatinya !!! Terima Kasih banyak bang!
Yasmin Razali-Walaupun tak bekesempatan datang kenduri rumah pengantin perempuan ...AdiikkuYasmin telah menunjukan kesungguhannya  dengan memberikan komitmed terbaik ketika majlis bertandang di pihak lelaki! Walaupun ..hujan lebat..bukanlah penghalang bagi photographer muda ini ,memberikan shot menarik untuk tatapan Akak tersayang...wakkaka(macam wartawan metro lak aku nih..kui..kui)


ASISTANT PRODUCER


1.Hatikah-Adiku yg bongsu ni adalah antara yg paling bz dari hari pertama persiapan sehinggalah majlis selesai .Paling setia bersama...huhu.Dari mengemas...mengecat rumah..pengapit ..hinggalah persiapan Pengantin di kedua-dua belah pihak takkan lancar tanpa kehadiranya....hehe.Thanks Sis!!!

2.Malia Musa-Kawan lama yang paling rapat  dan paling sabar menghadapi karenah pengantin...tukang alter hantaran..tukang pakaikan inai...tukang jahit langsir ...tukang itu ..tukang ini! Tak sangka kami jadi rapat waktu bekerja walaupun masa belajar dulu taklah rapat mana...apapun jasamu ku kenang..hehe..Kau kawen nanti biar aku bersusah-susah gak ekkk!!!Muahhssss!!!


 3.Ina & Nina Junior-Hehe..yang ni aku aku memang kena berterima kasih sgt pada anak buah aku Si Nina,walaupun kadang2 penat nak layan dgn cakap tak henti-hentinya tu..tapi bila di kenang2 ..dialah sebenarnya yang menyerikan majlis aku...ikut pengantin ke hulu -hilir ..sampai ke toilet pun nak ikut..haha .Yang sebelah itu Ina ..Syafinah Othman Producer Expose..dan Kes jenayah yang sedang meletup di pasaran sekarang antara kawan rapat aku yang banyak bagi support..Thanks alot!! Nina besar ,time nak kawen  nanti mestilah aku yang paling sibuk kannnnn!!!!4.Fatin anak angkat Mama..penyeri majlis aku ..hehe di samping jd pengapit ..ramai pulak yg datang "Mengapit." dan Menghimpit"...wakaka..

PENERBIT aka TUAN RUMAH


Terima Kasih Abah dan Mama...kerana berhabis wang dan keringat untuk menjadikan Impian Akak satu kenyataan...Kasih Sayang kamu berdua akan sentisa bersama selamanya.I love U with All My Heart!!!PAK UCOP KASA'S  FAMILY-Terutama Haikal yang bersengkang mata membantu itu dan ini.Asha-TerimaKasih tolong angkat lemari tu  E-dan ; terima kasih bertungkus lumus menjadi penangah paling pantas time kenduri! Kak Lynn:terima kasih tolong tulis balik nama kat bunga manggar tuh,tolong carikan meja kek..and tolong segala macam tolong..hehe.E-ja..terima kasih bawak kawan datang tolong akak design itu dan ini...hihi.


WARGA FMSB ASTRO-TERIMA KASIH KERANA SUDI DATANG JAUH2 UNTUK MENGHADIRI KENDURI KAWEN KAMI!!!! KORANG MEMANG BEST!

Budi baik jadi kenagan...

No comments:

Post a Comment