Tuesday, December 29, 2009

The Making Of Our Dream Pelamin!

Actually aku dapat idea ni dari magazine 'Ratu Sehari' cantekk sangat tapi harga dia pun cantik gaklah ..haha



So aku decide nak ambil skit2 wat design pelamin tu...so dengan bantuan dari Wedding Planner aku ,Kak Nadia  ,dari Dina Halim Butik ,maka team Dina Halim pun datang lah pada khamis malam tu untuk set up pelamin...


Kak Nadia  sedang kusyuk sketch pelamin aku...huhu

 

 
fresh flower...



 

   Teardrop yang wajib ada ..huhu



 

 

 

huhu akhirnya setelah hampir 6 jam barulah pelamin kami siap...hehe cantik tak ? sama tak dgn yg dalam Ratu Sehari tue...hehe

Gmbr di atas agar blur heh amik ngan hp jer kui..kui ..yg ni di ambil oleh Mr Sebumbung ,hubby Kak Nadia...



 



yang ni pal pelamin dwi guna ,satu sebagai tempat nikah,kedua backdrop makan beradap..hehe.



amacam ok tak?

9 comments:

  1. cantik..lagi cantik dari yg gambar tu..suka sgt..

    ReplyDelete
  2. ur pelamin sgt cantik!!

    ReplyDelete
  3. Hi! sgt santek pelamin kamu. suka!!pelamin2 dlm majalah ratu sehari tu mmg santek..tp kdg2 nampak sarat..tp kamu punya sgt gojes!i loike..

    ReplyDelete
  4. Terima Kasih Fadzlina and Naderaa!!

    ReplyDelete
  5. cantik, kalau berminat hubungi kami :) boleh ikut taste & budget masing-masing.. By the way, pelamin ni cantik sebab taste fieha yang tinggi..hehe

    ReplyDelete
  6. wakaka..apalah kak Nadia ni..thnaks jadikan impian saya satu kenyataan.!

    ReplyDelete